Talentenmodules in 1Moderne: TAAL&CULTUUR of STEM

16/02/2017 Plein, Zuid, Harelbeke

Om te ontdekken waar je sterktes liggen kun je volgend jaar in 1 Moderne kiezen tussen twee talentenmodules (3 u. / week)

TALENTENMODULE: TAAL&CULTUUR

 

Wil je ervaringen uitwisselen met leeftijdsgenoten in het buitenland, wil je beter leren presenteren in het Nederlands, wil je al in het eerste jaar met Engels in contact komen, dan is MODULE: TAAL&CULTUUR iets voor jou. Drie uur per week werk je aan taalprojecten in een meertalige context. Je ontdekt en experimenteert vooral zelf via groepswerk en zelfstandig werk. Je ontwikkelt je spreek- en luistervaardigheid voor verschillende talen, gecombineerd met een flinke dosis ict, media en actualteit. 

TALENTENMODULE: STEM

Het Guldensporencollege biedt drie uur STEM aan in de basisoptie Moderne en 1 uur in de basisoptie Latijn. STEM staat voor Science - Technology - Engineering - Mathematics. Wat gebeurt er met je lichaam bij een botsing? Hoe programmeer je een robot? Drie uur per week werk je aan projecten waarin inhouden uit wiskunde, wetenschappen, techniek en ict geïntegreerd aan bod komen. Je ontdekt en experimenteert vooral zelf via groepswerk en zelfstandig werk.

Wil je nog meer STEM? Dan kan je over de middag naar de STEM-club.