Onze troeven

‘Waar de basis gelegd wordt voor een boeiende toekomst’

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde jongere die zijn of haar talenten op verschillende vlakken wil ontplooien? Dan ben je op onze Campus aan het juiste adres.


 

Een school op maat van ieders talent

Via de verschillende talentenmodules in onze eerste graad kan je meteen creatief aan de slag. Zowel op gebied van STEM, Taal en Cultuur, Economie en Organisatie of Techniek kunnen wij je de gepaste opleiding aanbieden. 

Een kleine school met een familiale sfeer

We verwelkomen je graag in onze kleine school met familiale sfeer. We beschikken over goed uitgeruste vaklokalen, een gloednieuwe projectklas, STEM en technieklokaal voorzien van aangepaste machines en apparatuur. 

 

Ook tijd voor ontspanning

De boog hoeft echter niet altijd gespannen te staan. Over de middag is er tijd voor recreatie in onze ontspanningsruimte. Je kan er genieten van een filmvoorstelling of deelnemen aan een sport- of spelactiviteit met je vrienden. Op onze buitenspeelplaats worden er tijdens de pauzes (gezonde) snacks te koop aangeboden in het winkeltje dat wordt uitgebaat door de leerlingen.

 

We brengen iedere leerling zo ver mogelijk

In jouw groei naar volwassenheid word je geholpen door een team van leraars, zorgleerkrachten, leerlingen- en studiebegeleiders. Ze leren je de kneepjes van het vak en helpen je om helemaal open te bloeien.
 

Vlot en veilig te bereiken

We kijken al uit naar jouw bezoek. Campus Gullegem, gelegen aan de stadsrand, is veilig en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Er is bovendien parkeergelegenheid naast het hoofdgebouw.