Wie is wie op campus Harelbeke

Leerlingen, ouders, leerkrachten kunnen altijd terecht bij het directieteam Bart Hanssens en Sarah Van Tuykom

Image
Directie harelbeke

We noemen ze sinds jaar en dag ‘de opvoeders’, maar om eerlijk te zijn is er geen naam die de lading volledig dekt. Onze opvoeders zorgen voor toezicht, beantwoorden alle vragen van de leerlingen, bieden een luisterend oor en zien toe op het naleven van de regels.
De opvoeders zorgen ook voor een rustige studiesfeer in de avondstudie.

De leerlingbegeleiders bieden een luisterend oor voor schoolse of persoonlijke bekommernissen. In alle discretie zullen Ward Verhaeghe, Mieke Deprez en Jan Quaegebeur je proberen te helpen.  Ze luisteren, ondersteunen, coachen.
 

Image
Leerlingenbegeleiders Harelbeke

De coördinatoren Eveline Baekelandt (stagiairs), Delphine Deconinck (leerlabo) en Bart Callens regelen het praktische schoolleven. 

Image
Coördinatoren harelbeke

De secretariaatsmedewerkers staan in voor alle administratieve taken. Ben je afwezig? Mail dan voor de start van de lessen naar guldensporencollegeharelbeke@guldensporencollege.be of bel naar 056 36 12 80.

Image
Secretariaatsmedewerkers Harelbeke

Op de wekelijkse vergadering bespreken de opvoeders, de leerlingbegeleiders, de directie en onze CLB-medewerker hoe ze jou het best kunnen helpen. Bij specifieke problemen stellen we na overleg een individueel begeleidingsplan op. Met heel concrete maatregelen proberen we je te helpen en te begeleiden. De school en het CLB werken nauw samen om je te ondersteunen bij je studiekeuzeproces op weg naar het hoger onderwijs. 

Jij en je ouders kunnen altijd gratis een beroep doen op de medewerkers van CLB Groeninge. Je kan CLB-medewerker Heidi Helewaut contacteren via CLB Groeninge, Kasteelstraat 27, Kortrijk. Tel. 056 24 97 00
 

K3-CLBmedewerker