Wie is wie op campus Zuid

Maak kennis met campus Zuid

Leerlingen, ouders, leerkrachten kunnen altijd terecht bij de directeur Sigrid Vansteenkiste.

De leerlingbegeleiders staan voor jou klaar op elk moment van de dag. Ze zijn aanwezig tijdens elke pauze. Je kan bij hen terecht voor een gewone babbel of als je iets nodig hebt. Ze bieden je ook een luisterend oor voor schoolse of persoonlijke bekommernissen. In alle discretie zullen Inès Gruwez en Delphine Callens je proberen te helpen.

inès

Coördinator Dominique Decock regelt samen met onze directeur het praktische schoolleven. Je kunt bij haar terecht met vragen over proefwerkenregeling, lokalen, extra begeleiding,...

dominique

Anuschka Declerck is zorgleerkracht op onze school. Leerlingen met een extra zorgvraag kunnen bij haar terecht. Samen met ouders en CLB zoekt ze naar een aangepaste begeleiding op maat van de leerling.
 

anuschka

Delphine Callens en Inès Gruwez zijn administratief medewerker voor onze school.

inès
Image
Z-OnsTeam

Op de wekelijkse vergadering bespreken de opvoeders, de leerlingbegeleiders, de directie en onze CLB-medewerker hoe ze jou het best kunnen helpen. Bij specifieke problemen stellen we na overleg een individueel begeleidingsplan op. Met heel concrete maatregelen proberen we je te helpen en te begeleiden. De school en het CLB werken nauw samen om je te ondersteunen bij je studiekeuzeproces op weg naar het hoger onderwijs. 

Jij en je ouders kunnen altijd gratis een beroep doen op de medewerkers van CLB Groeninge. Je kan CLB-medewerker Ann Devlieghere contacteren via CLB Groeninge, Kasteelstraat 27, Kortrijk. Tel. 056 24 97 00